top of page

HOLISTISCHE COACHING

Reiki als basis helpt om verbinding te maken met je kern. Het is een holistische helingsmethode dat bestaat uit vijf niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Reiki heelt op al deze niveaus en pakt blokkades aan.

lichamelijk

Samen ontdekken we waar je in jouw lichaam spanningen met je meedraagt.

mentaal

Samen ontdekken we waar beperkende gedachten jouw leven beïnvloeden.

Spiritueel

Samen ontdekken we waar je kan groeien in jouw spirituele perspectief.

emotioneel

Samen ontdekken we jouw emotioneel onverwerkte spanningen.

energetisch

Samen ontdekken we waar je energetische blokkades met je meedraagt.

Holistisch

Na uitgebreid onderzoek en behandeling op alle niveaus zul je merken dat je in de open creatieve staat van zijn raakt en je leven gemakkelijker zal stromen en flowen.

Mogelijkheden

reiki.jpg

Reiki healing

Je laat de behandeling volledig aan mij over. Voor 30 minuten zal ik mezelf afstellen op jou en intuïtief behandelen zodat jouw niveaus worden gereinigd. Dit kan met of zonder specifieke hulpvraag. Soms is een eenmalige reset alles wat er nodig is om weer verder te kunnen! Totaal 30 minuten.

Vrijblijvende gratis kennismaking?

Omdat vertrouwen in je coach de basis is van je proces, vind ik het belangrijk om vrijblijvend te voelen of ik bij je pas? We kletsen gratis voor 30 minuten online of op afspraak bij mij, of bij jou en je zit nergens aan vast.

Voel je vrij!

Dankjewel!

cropped-cropped-NIBIG-Logo.jpg

“Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent. Klachtenfunctionaris Het kan voorkomen dat u als cliënt van onze/mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Geschilleninstantie Het staat u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten. Met ingang van 25-10-23 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG. Contact Wanneer u een klacht heeft, kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.“

bottom of page